De op deze website getoonde informatie is door Top Wheels met grote zorg en aandacht samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Top Wheels behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site kunnen linken naar websites buiten het domein van Top Wheels, welke geen eigendom zijn van Top Wheels, maar zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links opgeroepen worden, verlaat men de website van Top Wheels en kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de externe link, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Top Wheels worden onderhouden wordt afgewezen.

Top Wheels is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Top Wheels sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Gebruik de velgenconfigurator van onze partners

Wij leveren onder andere de volgende merken

Specifieke wielen op het oog? wij kijken met u mee.

Neem contact op

Uitleg velgmaat

Om de juiste velg bij uw auto te vinden, is het van belang te kijken naar de technische gegevens van een velg. De gegevens worden altijd vermeld op de website van de fabrikant. Hieronder vind u de belangrijkste gegevens.

1 Velgmaat

De velgmaat bestaat uit 2 getallen, bijvoorbeeld 7 X 16. 7 is de velgbreedte in inches, 16" is de velgdiameter in inches. De breedte wordt ook wel aangegeven als J-maat, bijvoorbeeld 7J. De breedte is dan nog steeds 7 inch.

2 ET-waarde

De ET-waarde staat voor Einpress Tiefe en is de afstand vanaf het midden van de velg tot tot aan het bevestigingspunt. Hoe hoger het getal, hoe dieper de velg in de wielkast valt. Bijvoorbeeld 35, staat voor 35 milimeter. Het advies is om velgen niet meer dan 5mm te laten afwijken van de ET-waarde van de originele velgen.

3 Naafdiameter

Bij enkele velgen is ook de naafdiameter gegeven. Deze diameter wordt ook gegeven in millimeter.

4 Steek

De steek van de velg bestaat uit 2 getallen, bijvoorbeeld 5 X 100. 5 staat voor het aantal boutgaten, 100 is de steekdiameter in milimeter, dit bepaald de afstand tussen de gaten.

Heeft u vragen?

Contact

TopWheels

Slakweg 47A
7011 EW Gaanderen

Tel: 06-53659649
E-mail: info@top-wheels.nl

Openingstijden

Maandag 9.00 - 18.00
Dinsdag 9.00 - 18.00
Woensdag 9.00 - 18.00
Donderdag 9.00 - 18.00
Vrijdag 9.00 - 18.00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten op:
11 t/m 14 juli
7 t/m 21 september

Kaart

Social